Profile

Join date: Aug 18, 2022

About

【IndaVidea-1080p】 Nezz - híd terabithia földjére teljes film (2007) magyarul ║ híd terabithia földjéreingyen online!híd terabithia földjére egy olyan film, amelyet nagyon ajánlunk, hogy nézzen meg. Hol lehet megnézni ezt a filmet online és ingyenesen magyar nyelven? Ez a film streamelhető VideaHD, IndaVideo és más alkalmazásokban? Ez a film elérhető lesz a Disney Plus-on, az HBO Max-on, a Netflixen vagy az Amazon Prime-on? Ne aggódjon, megtaláltuk az Ön számára megfelelő streaming szolgáltatást.


Az alábbi streaming linken a híd terabithia földjére teljes film magyarul.
Meg kell nézni: híd terabithia földjére magyarul ingyen
Lehet, hogy zavarban van, hogy hol láthatja a megnézni kívánt filmet, és nem találja a streaming platform katalógusában?


Néhány kattintással elérhető lehet közvetlenül a platformunkon.


íme a híd terabithia földjére megjelenési dátuma, előzetes, cselekmény és minden, amit tudnod kell.
Mi az a híd terabithia földjére ?


A Bridge to Terabithia egy 2007-es amerikai fantasy -dráma , amelyet Csupó Gábor rendezett , David L. Paterson és Jeff StockwellírtaKatherine Paterson 1977-es azonos című regényén alapul. A Josh Hutcherson , AnnaSophia Robb , Robert Patrick , Bailee Madison és Zooey Deschanel főszereplésével készült film két 11 éves szomszédot követ, akik egy Terabithia nevű fantáziavilágot teremtenek, hogy megbirkózzanak a valósággal, és együtt töltsék szabadidejüket egy elhagyatott faházban.
Mikor jelenik meg a híd terabithia földjére ?


Josh Hutcherson mint Jess Aarons


AnnaSophia Robb mint Leslie Burke


Bailee Madison mint May Belle Aarons


Zooey Deschanel , mint Ms. Edmunds


Robert Patrick mint Jack Aarons


Kate Butler, mint Mary Aarons


Devon Wood mint Brenda Aarons


Emma Fenton, mint Ellie Aarons


Grace Brannigan mint Joyce Aarons


Latham Gaines mint Bill Burke


Judy McIntosh mint Judy Burke
Mi a híd terabithia földjére története?


Jess Aarons, akit Josh Hutcherson alakít, egy fiú, aki szeret rajzolni. Négy nővére van, és ő az egyetlen fia a családjában.

Apja nem szerette a hobbija, mert a rajzolást a lányok hobbijának tartották. Tehát Jess gyakran rajzolt titokban a szobájában. Eközben Leslie Burke, akit AnnaSophia Robb alakít, új tanuló Jess osztályában, fiús személyiséggel.

A film elején elmesélik, hogy Jessnek nincsenek barátai, és zaklatás áldozata az iskolájában. Keményen edz, hogy megnyerje az iskolájában megrendezésre kerülő futóversenyt.


Sajnos őt és a többi résztvevőt, akiknek többsége fiú volt, valójában egy diáklány, Leslie győzte le. Vizsgálja meg, a diák családja átköltözött Jess házához.


Bár Jess eleinte nem akart Leslie-vel barátkozni, idővel elkezdte megnyílni a szíve. Leslie, aki tudta, hogy Jess szeret rajzolni, teljes mértékben támogatta Jesst a hobbija fejlesztésében. Leslie még egy doboz drága festéket is adott Jessnek ajándékba.

Minden nap az iskolabusszal jönnek haza az iskolából Jess nővérével, Maybelle-lel. Miután leszállt a buszról, Jess hazaküldte a húgát, majd ő és Leslie elmentek játszani a házához közeli erdőbe. Ahhoz, hogy elérjék az erdőt, egy nagy fára akasztott kötéllel kellett átlendülniük a folyón.

Leslie, aki nagy képzelőerővel rendelkező gyerek, elkezdi átadni tehetségét Jessnek. Meghívta Jesst, képzelje el, hogy az erdő egy Terabithia nevű föld. Ott királynőkként és királyokként tevékenykednek az ország békéjének fenntartásáért.

Egészen addig, amíg egy napon erősen esett az eső. Korábban azt ígérték, hogy találkoznak Terabithián. Ugyanazon a napon azonban Jesst meghívta Ms. Edmundnak, a tanárának, hogy megnézzen egy festménykiállítást, amely elég messze van a házától.

Aki szeret rajzolni, az természetesen nem utasította vissza a felkérést. Sajnos elfelejtette, hogy megígérte, hogy Terabithiába megy Leslie-vel.

Mivel Leslie nem tudta, hogy Jess távol van, egyedül ment el Terabithiába. Amikor Jess hazaért, az élő kiállítás megtekintésének öröme elszállt, amikor meghallotta Leslia halálhírét. Azt mondják neki, hogy Leslie elesett, miközben átkelt a folyón, és meghalt. A család először azt hitte, hogy Jess követte Leslie-t az erdőbe.Ön Verizon-ügyfél?


Ön jogosult lehet a „Disney+ On Us” szerződésre, amely hat hónapig ingyenes hozzáférést biztosít a Disney+-hoz. Regisztráljon most, vagy iratkozzon fel ingyenes streaming ajánlatra Verizon-csomagjával itt. Ezután készen állsz a Marvel, DC és egyebek streamelésére a Disney+-on.Hol lehet megnézni a híd terabithia földjére című filmet?


A híd terabithia földjére jelenleg mozis exkluzív, ami azt jelenti, hogy ha egy kalandot, vígjátékot szeretne megnézni saját maga, ideje átmenni a legközelebbi színházba, és elkezdeni jegyeket foglalni.


A jó hír az, hogy a film megjelenése nem változik. híd terabithia földjére fejlesztése meglehetősen megbízható, tekintve, hogy ezt a filmet egy globális világjárvány idején forgatták. Amióta először 2007-ben bejelentették, a folytatás nem szenvedett jelentős késéseket. Szóval nyugodtak vagyunk, ha tudjuk, hogy a Motion Pictures visszaviszi a Sonicot az időben.
híd terabithia földjére megtalálható a Netflixen?


Egyelőre nem, talán valamikor a jövőben. Bár valószínűleg csak az átok jeleit fogja látni a Netflixen, amíg meg nem jelenik video-on-demand formában, a Sony tavaly aláírt egy megállapodást, hogy a stúdió 2007-es filmjeit a Netflixre viszi a „Pay Window 1” alatt, amely 18 hónapig tart. .hónap. miután a filmet bemutatták a mozikban. , talán hamarabb, mivel a legtöbb mozik ablakát 90 napról 45 napra csökkentették a COVID-19 világjárvány idején. 2023-ban azonban valószínűleg látni fogja a Marks of the Curse-t a Netflixen. Thor: The Cast of Love and Thunder
híd terabithia földjére az Amazon Prime-on van?


Az Amazon Prime nem mutatja a Marks of the Curse filmet. A streamer azonban a legújabb filmek nagy gyűjteményével rendelkezik minden közönség számára, mint például a Train to Busan, The Raid: Redemption, Hell or High Water, The Florida Project és Burning.
híd terabithia földjére elérhető Hulu-n?


A Hulu egy streaming szolgáltatás, amely a Thor: Love and Thunder megtekintését kínálja. Ha már tag vagy, megnézheted a Thor: Love and Thundert a Hulu-n. Ha nem szeretne előfizetni, csatlakozhat egy hónapos ingyenes próbaidőszakra, majd a hónap vége előtt lemondhatja tagságát, ha nem kívánja folytatni a tagságát. A Thor: Love and Thunder bérelhető vagy megvásárolható más streaming szolgáltatásokon.
Részletfilm híd terabithia földjére :


Megjelenés : 2007. február 16


Műsoridő : 95 perc.


Műfaj : Kaland, Dráma, Családi.


Szereplők: Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Bailee Madison, Zooey Deschanel, Robert Patrick.


Rendezte : Csupó Gábor.


Forgalmazza : Buena Vista Pictures Distribution (Egyesült Államok), Summit Entertainment (nemzetközi).híd terabithia földjére teljes film magyarul videa


híd terabithia földjére online


híd terabithia földjére teljes film magyarul indavideo


híd terabithia földjére teljes film magyarul ingyen


híd terabithia földjére online filmek


híd terabithia földjére online filmek magyarul


híd terabithia földjére online filmek ingyen

【IndaVidea-1080p】 Nezz - híd terabithia földjére teljes film (2007) magyarul ║ híd terabithia földjéreingyen online!

More actions